måndag 28 november 2011

Födelsedag

Jag hade en helt fantastisk födelsedag i lördags. Mamma&Borny, Mormor&Morfar var här på lunch och födelsedagsfika vilket var jätte mysigt. Morfar tyckte att maten var god vilket var en lättnad eftersom han är jobbat som kock hela livet.
Jag fick dessutom jättefina presenter och är jättenöjd. Utav mormor o morfar fick jag cocktailglas vilket Martin sagt till de att jag ville ha utan att jag visste det så jag blev supernöjd. Jag fick andra smågrejer också. Utav mamma&Borny fick jag ett iphoneskal och temuggar och en tekanna som jag sagt att jag önskar mig men mamma lyckades hitta några som var jättefina och väldigt mycket "Nathalie" över. Vita, lite gammaldags med ett fint hjärta på.

När de hade åkt var det bara att börja göra i ordning sig för kvällen, locktång, klänning och smink fram. Den årliga damsupén på kåren väntade..Och det var minst lika bra som förra året. En kväll att verkligen minnas och en superglad Nathalie som är mycket nöjd med sin 20årsdag. :)

tisdag 22 november 2011

Hoppas



Denna klänning beställde jag för ett par dagar sen och hoppas verkligen att den hinner komma innan helgen. Om den hinner komma och sitter bra tror jag att det blir outfiten för damsupén och min 20årsdag. Funkar inte den vänstra klänningen blir det kanske den högra, dock kommer det se roligt ut när jag dansar i den. Jag hoppas på att den vänstra klänningen blir bra.


Vänstra klänningen är från bonprix.se och högra från h&m



söndag 20 november 2011

SAKNAR


"Mongos" med Emsi



Tjejmys med de bästa 4



Linda Linda Linda <3 <3


Mattias, oslagbar som alltid


Efter en hemmahelg har jag insett hur mycket jag faktiskt saknar en hel drös med människor.

torsdag 10 november 2011

VFU

Nu har jag varit på VFU i fyra veckor och jag har bara en vecka kvar. Det har varit galet hektiskt med allting innan "höstlovet" där vi hade två skriftliga inlämningar och en mattetenta, att de är avklarade känns väldigt skönt.

VFUn har varit riktigt givande den här gången och jag känner att jag lärt mig massor och utvecklats i min kommande roll som lärare. Jag har själv märkt hur mitt synsätt ändrar sig med tiden och hur jag försöker suga åt mig allting som en svamp och även hur jag och min handledare blir mer ett team. Så jag är jättenöjd.

Trots detta ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan och beta av alla kommande arbeten som ligger över en och bara bildas på hög.

En vecka kvar att vara med barnen :)

Tentafest