tisdag 15 mars 2011

To-do-lists

Sen jag skrev att jag skrev ner allt jag behövde göra som hängde över mig här har jag tagit tag i mycket om man jämför med hur länge dessa saker har hängt över mig. Jag kanske borde satsa på att skriva så kallade "to-do-lists" som storbloggarna gör, inte för att vara någon wannabe utan för att jag faktiskt har tagit tag i de efter att jag skrev det.

Jag har:
- Kollat mitt öra, vilket jag hade öroninflamation i så jag fick en penicillinkur som jag fortfarande äter, dock verkar inte den ta öroninflamationen så det blir ett besök till på sjukhuset

- Jag har varit på banken och det blev faktiskt omständigt, jag hade varit duktig och förberett genom att kolla öppetider. Men när jag väl kommer dit är det stängt för dagen pga ombyggnation. Men jag tog mig i kragen och åkte dit igår och fick fixat allt.

- Bestämt var jag ska träna. Ett gymkort på Sportlife för 349kr/mån ska införskaffas. Jag väntar på att bli frisk först. Jag har även beställt nya träningskläder så att jag ska vara fit for fight när jag blir friskt.

- Kollat vilket abonnemang som är bäst och billigast för mig. Jag är trött på kontantkort som man ständigt måste fylla på och som dessutom blir dyrare än de abonnemang jag nu väntar på.

Det är en bit på väg för att vara mig i alla fall så jag ger mig själv en liten klapp på axeln.

Lägenheten före renovering


Köket, snygg matta va? Nej!


Kök



Vardagsrummet





vardagsrummet, undra ifall hon som bodde här innan har haft en fiol hängandes på väggen? Nejdå!




Hallen med insyn till vardagsrummet



Hallen mot toaletten och sovrummet




Sovrummet, underbar tapet på väggar och garderober va?



En matchande lampa ingick, vilken lyx. Så ful!


Såhär "snygg" var vår lägenhet när vi köpt den. Nu 40.000 fattigare sitter vi här i en nyrenoverad underbart fin lägenhet.

måndag 7 mars 2011

Måsten!

Det finns alltid måste och jag är sinnessjukt dålig på att ta tag i saker som jag tycker är jobbiga eller egentligen inte jobbiga men omständiga. Det tar tid och det är verkligen inte det att jag inte har tiden utan jag har all tid i världen men ändå gör jag det inte.

Just nu hänger följande saker över mig

- Bankbesök Swedbank
Har behövt åka dit galet länge men det fungerar bra som det gör nu i alla fall. Jag behöver flytta över mitt SparbankenSkaraborg till ett allmänt Swedbank konto.
- Bankbesök Nordea
Lösa in en check som jag fick i stipendie
- Tandläkarbesök
Har inte varit hos tandläkaren på 3 år kanske. Har inte fått någon kallelse eftersom jag flyttat och antagligen ramlat ur systemet någonstans och jag med mina dåliga tänder har garanterat hål.
- Läkarbesök
Kolla upp mina öron, de ena örat känns väldigt konstigt och jag har haft problem med mina öron tidigare.
- Träna
Jag måste börja träna, fixa gymkort någonstans och komma igång igen.